Bir astrolog uyardı: İnsanlığı çok yakında büyük değişiklikler bekliyor

Bir astrolog uyardı: İnsanlığı çok yakında büyük değişiklikler bekliyor

Tamara Globa'nın öngördüğü gibi, önümüzdeki yıllarda tüm insanlığı ne gibi değişiklikler bekliyor?

Son olayların ışığında, pek çok kişi geleceğin yalnızca ülke için değil tüm dünya için neler getireceğini bilmekle ilgileniyor. Popüler astrolog Tamara Globa tahminlerini paylaştı.

Ona göre yakın gelecekte birçok kişinin hayatı eskisi gibi olmayacak. Uzmana göre her yıl güçlü değişimler yaşanacak ve 2030 yılına kadar insanlık tamamen yeni bir dünyada yaşayacak.

Birçok insanın hayatı "önce" ve "sonra" olarak ikiye ayrılacak. Değişiklikler zaten bir gerçek, bazıları bunu fark ediyor ve kişisel olarak deneyimliyor, diğerleri ise henüz neler olduğunun farkına varmadı. Ama yine de, dünyanın yeniden dağıtım süreci zaten tüm hızıyla devam ediyor ve durdurulamaz. Değişiklikler tüm dünyayı etkileyecek. Ve insanlık, Globa'ya göre etrafımızdaki her şeyin değişeceği 2030'daki nihai sonucu şimdiden takdir edebilir.

Değişiklikler iyi mi kötü mü olacak, astrolog bir şey söylemedi. Tamara Globa'ya göre herhangi bir değişiklik bazılarına iyi gelirken bazılarına pek iyi gelmeyebilir. Bu nedenle, sonuç çıkarmak hala zordur. Ancak uzman hala dünyanın farklı olacağına inanıyor, her yıl gelişecek ve gelişmeye başlayacak gibi görünüyor, "Aktualno" yazıyor.

Tatsız anlar arka planda kalacak ve insanlar daha önce yapamadıkları şeye yeniden başlayabilecekler. Astrolog ayrıca yakın gelecekte yaşanacak vahim olayların birçok kişiyi olumlu yönde etkileyeceği görüşünde. Bu nedenle insanlara geriye sadece dönüm noktasına katlanmak ve her şeyin yoluna girmesini beklemek kalıyor.

Geçen yıl astrolog Tamara Globa'nın 2023'ün çok zor olacağını tahmin ettiğini hatırlayın. Birçoğu için bu, hareket etmeyi içerecektir. Ayrıca kadın, dünyanın başına doğal afetlerin geleceğini kaydetti. Türkiye'deki en güçlü depremden sonra birçok kişi onun sözlerini defalarca hatırladı. Ama yine de, bu kötü zamanların geçmesini beklemeniz gerekiyor ve şimdiden 2024'te hayat çok daha kolay hale gelecek. Globa, depremlerin yanı sıra dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşanacak sellerden de bahsetti

 

SB Balkan News Center / Novini.bg


 

Paylaş